FIT Dance

FIT Dance
Jana Čechová - FIT Dance

Jana Čechová

09.04.2024
18:00 - 18:55
Penalizační zóna od 08.04 18:00
Cena 120 Kč

Chcete být fit, ale nejste úplně typ na ranní běhy a posilovnu? Žádné obavy, já také ne!
Proto je tu Fit Dance, což je fitness program, ve kterém budete svoji postavu formovat tancem. Hodinu Fit Dance protančíte na různé hudební a taneční styly. Hodina je pestrá - plná různých krokových variací, kde si každý najde 'to svoje' a naučí se zase něčemu novému. Zabušíme na africké a latinskoamerické taneční styly jako je Dancehall, Afro, house dance, hip - hop, ladies dance, street dance, latino dance, zumba a mnoho dalších. Nebude chybět i kombinace tance s posilovacími prvky, abychom zapojily všechny svalové partie a docházelo k efektivnějšímu spalování našich (ne)oblíbených tuků a zakončíme závěrečným protažením.
Není důležité tančit přesně jako instruktorka - každý jsme jiný a každý i jinak tančíme, důležité je se pohybovat, tančit a hodinu si maximálně užít a řádně si vyčistit hlavu z celodenního stresu, shonu a zároveň udělat něco pro sebe.
Bude se na Vás těšit instruktorka Jana Čechová, která je vždy dobře a pozitivně naladěna. Bude se snažit každou hodinu na Vás tuto náladu přenést a dobít Vám vždy na lekci ,,baterky“.

 

Již proběhlo

Sdílet FIT Dance na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)